Looking For Anything Specific?

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 - Champions League Pari Mpartselona Kaneis Sto Parisi Den Exei 3exasei To 2017 : Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ.

Μπαρτσελονα Παρι 6-1 - Champions League Pari Mpartselona Kaneis Sto Parisi Den Exei 3exasei To 2017 : Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ.. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. «μés que un club», λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ». Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων.

Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 96′! Προηγήθηκε στο 91 με εκτέλεση πέναλτι του νεϊμάρ, που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′! Konstadinos gournis 2 yıl önce. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα.

Htan Kapote H Mpartselona Plaka Ekane H Pari Sto Kamp Noy
Htan Kapote H Mpartselona Plaka Ekane H Pari Sto Kamp Noy from scontent.fath2-1.fna.fbcdn.net
Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των προημιτελικών. Ένα αποτέλεσμα που της έδινε το εισιτήριο των «μés que un club» λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league.

Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 96′!

Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Ημ.x με απόδοση 2.25 στον οπαπ. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Η παρί σεν ζερμέν με την τρίτη σερί νίκη της πλησίασε σε απόσταση. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η μεγαλύτερη ανατροπή όλων των εποχών ήρθε στο 95′!

Konstadinos gournis 2 yıl önce. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα. Η απόδοση του αγώνα ήταν 81.00 και με τα 10 ευρώ που έπαιξε θα είχε κέρδος 800 ευρώ.

O Agaphmenos Moy Agwnas Mpartselona Pari 6 1 Otan Petyxame To 8ayma Sthles Sport 24
O Agaphmenos Moy Agwnas Mpartselona Pari 6 1 Otan Petyxame To 8ayma Sthles Sport 24 from www.sport24.gr
Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων… ο νεϊμάρ έκανε το γέμισμα μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. 10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια. «μés que un club», λέει το μότο των «μπλαουγκράνα» και μετά το ματς με την παρί και την επική ανατροπή κατάλαβαν όλοι γιατί «είναι κάτι παραπάνω από ένα κλαμπ». Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα.

Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο.

Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων… ο νεϊμάρ έκανε το γέμισμα μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. Konstadinos gournis 2 yıl önce. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Για να συμβεί η ανατροπή του αιώνα, πρέπει να συνωμοτήσουν όλοι οι πλανήτες και συνάμα να γυρίσει η γη. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Απίστευτο, μοναδικό, η μπαρτσελόνα είναι στους 8. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions league. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα!

Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων… ο νεϊμάρ έκανε το γέμισμα μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Αδιανοητη ανατροπή με τρία γκολ της μπαρτσελόνα σε νεκρό χρόνο. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league.

Mpartselona Pari Stoys 16 Toy Champions League Vid Allaboutaris Com
Mpartselona Pari Stoys 16 Toy Champions League Vid Allaboutaris Com from www.allaboutaris.com
Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων. «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»!

Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα απο τα χέρια των γάλλων.

Η μπαρτσελόνα υποδέχεται στις 22:00 την παρί σεν ζερμέν για τον πρώτο αγώνα της φάσης των 16 του champions πλέον η μπαρτσελόνα χρειαζόταν άλλα τρία γκολ για να προκριθεί, ωστόσο το σοκ ήταν τεράστιo, η παρί έμοιαζε να διαχειρίζεται εύκολα το ματς. Απίστευτη ανατροπή απο την μπαρτσελόνα. Μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Η μεγαλειώδης ανατροπή της μπαρτσελόνα απέναντι στην παρί σεν ζερμέν έγινε αποδεκτή σε τεστ στην ισπανία ως απάντηση σε ερώτηση για θαύματα! Konstadinos gournis 2 yıl önce. Απίστευτη ανατροπή από την μπαρτσελόνα. Την ανατροπή του αιώνα στο champions league. Τόλμησε να προηγηθεί στο καμπ νου και έκανε ένα ακόμα βήμα στην πραγματοποίηση της: «απολύθηκα γιατί δεν έπαιζε ο γιος του προέδρου»! Η μπαρτσελόνα έκανε αυτό που έμοιαζε απίθανο. Οι παίκτες μου θα πρέπει να θυσιάσουν τον εαυτό τους και να κάνουν ένα σπουδαίο παιχνίδι, υπογράμμισε. Στο 95 οι καταλανοί έκλεψαν την πρόκριση μέσα από τα χέρια των γάλλων… ο νεϊμάρ έκανε το γέμισμα μέχρι το 90ο λεπτό η παρί κρατούσε την πρόκριση στα χέρια της. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα.

10 γκολ είδαμε συνολικά στην πρώτη ημέρα των επαναληπτικών της φάσης των 16 του champions league και είχαμε ακόμα μεγαλύτερη συνέχεια μπαρτσελονα. Απίστευτη ανατροπή και πρόκριση για τους μπλαουγκράνα.

Posting Komentar

0 Komentar