Looking For Anything Specific?

Erzurumspor Fenerbahçe Zemin - Kazim Karabekir Stadi Nda Buzlanma Sorunu Cozuluyor Son Dakika Spor Haberleri / Üstüne bir de donmuş zemin varsa, tempolu oynamak zaten intihar gibi bir şey.

Erzurumspor Fenerbahçe Zemin - Kazim Karabekir Stadi Nda Buzlanma Sorunu Cozuluyor Son Dakika Spor Haberleri / Üstüne bir de donmuş zemin varsa, tempolu oynamak zaten intihar gibi bir şey.. Kötü zeminde oynanan maça ev sahibi erzurumspor etkili başladı. Spor toto süper lig'in 33. Ne fenerbahçe ne erzurumspor oyuncularına bu nasıl futbol diye laf edemeyiz. Boumal yerine erzurumspor'da oyuna mitchell donald dahil oldu. Spor toto süper lig'de 39.

Kötü zeminin zaman zaman oynanan oyunu etkilediği mücadelede 3. Haftanın kapanış maçında fenerbahçe, bb erzurmu'u konuk ediyor. Hafta maçında büyükşehir belediye erzurumspor evinde fenerbahçe ile karşılaştı. Ersun yanal'ın da ilk mücadelesi niteliği taşıyan maçta fenerbahçe, bb erzurumspor'u konuk etti. Bunun sebebi rakibin organize alan oyunuydu.

Murat Ersoy Bb Erzurumspor Macinda Zemin Futbola Hazir Halde Olacak Son Dakika Spor
Murat Ersoy Bb Erzurumspor Macinda Zemin Futbola Hazir Halde Olacak Son Dakika Spor from foto.sondakika.com
Boumal yerine erzurumspor'da oyuna mitchell donald dahil oldu. Bb erzurumspor, fenerbahçe karşısında zeminin azizliğine uğradı. Spor toto süper lig'in 33. Maçını da kazanan fenerbahçe, puanını 35 yaptı ve lider beşiktaş ile puanları eşitledi. Bunun sebebi rakibin organize alan oyunuydu. Süper lig'de erzurumspor ile fenerbahçe arasında oynanan maça erzurum kazım karabekir stadı'nın zemininin bozukluğu damga vurdu. 45 5 caner erkin (fenerbahçe). Ersun yanal'ın da ilk mücadelesi niteliği taşıyan maçta fenerbahçe, bb erzurumspor'u konuk etti.

Süper lig'de erzurumspor ile fenerbahçe arasında oynanan maça erzurum kazım karabekir stadı'nın zemininin bozukluğu damga vurdu.

.maçı golu ve erzurum taraftarının isyanı #erzurum #maçözeti #fenerbahçe. Ersun yanal'ın da ilk mücadelesi niteliği taşıyan maçta fenerbahçe, bb erzurumspor'u konuk etti. Dünkü ise sanki daha çok zemin kaynaklı. Süper lig'de erzurumspor ile fenerbahçe arasında oynanan maça erzurum kazım karabekir stadı'nın zemininin bozukluğu damga vurdu. Haftasında ligde kalma savaşı veren bb erzurumspor, evinde fenerbahçe'yi konuk etti. Erzurum'daki maçta ilk yarıda iki sakatlık birden yaşandı. Spor toto süper lig'in 33. Süper lig'de erzurumspor ile fenerbahçe arasında oynanan maça erzurum kazım karabekir stadı'nın zemininin bozukluğu damga vurdu. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, şükrü saracoğlu'nda bb erzurumspor'u konuk etti. Hafta maçında büyükşehir belediye erzurumspor evinde fenerbahçe ile karşılaştı. Dakikasında ise erzurumspor'da bu kere gabriel obertan sakatlandı. 45 osman çelik (büyükşehir belediye erzurumspor), dk. Maçını da kazanan fenerbahçe, puanını 35 yaptı ve lider beşiktaş ile puanları eşitledi.

Kötü zeminin zaman zaman oynanan oyunu etkilediği mücadelede 3. 45 osman çelik (büyükşehir belediye erzurumspor), dk. 45+1 brahim darri), novikovas, ricardo gomes fenerbahçe 48 pelkas, dk. Dakikasında ise erzurumspor'da bu kere gabriel obertan sakatlandı. Süper lig'de erzurumspor ile fenerbahçe arasında oynanan maça erzurum kazım karabekir stadı'nın zemininin bozukluğu damga vurdu.

Spor Yazarlari Bb Erzurumspor Fenerbahce Macini Degerlendirdi Sporx Galeri
Spor Yazarlari Bb Erzurumspor Fenerbahce Macini Degerlendirdi Sporx Galeri from cdn.sporx.com
Topun başına geçen moses, topu filelere gönderdi ve fenerbahçe öne geçti. Dakikasında ise erzurumspor'da bu kere gabriel obertan sakatlandı. Dünkü ise sanki daha çok zemin kaynaklı. Bb erzurumspor, fenerbahçe karşısında zeminin azizliğine uğradı. Türkiye'de statlar yeni diye övünenler zeminler tarla gibi ama dert etmiyorlar. 45 5 caner erkin (fenerbahçe). Spor toto süper lig'in 33. Haftanın kapanış maçında fenerbahçe, bb erzurmu'u konuk ediyor.

Spor toto süper lig'de 39.

Türkiye'de statlar yeni diye övünenler zeminler tarla gibi ama dert etmiyorlar. Ersun yanal'ın da ilk mücadelesi niteliği taşıyan maçta fenerbahçe, bb erzurumspor'u konuk etti. Bunun sebebi rakibin organize alan oyunuydu. Topun başına geçen moses, topu filelere gönderdi ve fenerbahçe öne geçti. Haftasında deplasmanda erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Süper lig'de erzurumspor ile fenerbahçe arasında oynanan maça erzurum kazım karabekir stadı'nın zemininin bozukluğu damga vurdu. Spor toto süper lig'in 33. Dakikasında ise erzurumspor'da bu kez gabriel obertan sakatlandı. Kötü zeminde oynanan maça ev sahibi erzurumspor etkili başladı. Ne fenerbahçe ne erzurumspor oyuncularına bu nasıl futbol diye laf edemeyiz. Haftanın kapanış maçında fenerbahçe, bb erzurmu'u konuk ediyor. Fenerbahçe'nin erzurum kadrosu belli oldu. Boumal yerine erzurumspor'da oyuna mitchell donald dahil oldu.

Dakikasında ise erzurumspor'da bu kez gabriel obertan sakatlandı. 11.01.2021 17:56 | son güncelleme: Türkiye'de statlar yeni diye övünenler zeminler tarla gibi ama dert etmiyorlar. Gol, pelkas'ın golünden 3 dakika sonra 45 osman çelik (büyükşehir belediye erzurumspor), dk. Hafta maçında büyükşehir belediye erzurumspor evinde fenerbahçe ile karşılaştı.

Buyuksehir Belediye Erzurumspor A Zemin Mujdesi Ajansspor Com
Buyuksehir Belediye Erzurumspor A Zemin Mujdesi Ajansspor Com from ajssarimg.mediatriple.net
Kötü zeminin zaman zaman oynanan oyunu etkilediği mücadelede 3. Haftasında yarın deplasmanda bb erzurumspor ile oynayacak olan fenerbahçe'de kamp kadrosu belli oldu. Boumal yerine erzurumspor'da oyuna mitchell donald dahil oldu. Haftasında deplasmanda erzurumspor ile karşı karşıya geldi. Hafta maçında büyükşehir belediye erzurumspor evinde fenerbahçe ile karşılaştı. Spor toto süper lig'in 33. Hafta mücadelesinde fenerbahçe, şükrü saracoğlu'nda bb erzurumspor'u konuk etti. Saha ve zemin şartları nedeniyle iki takım istediği oyunu oynamakta zorlandı.

Haftanın kapanış maçında fenerbahçe, bb erzurmu'u konuk ediyor.

Dakikasında ise erzurumspor'da bu kez gabriel obertan sakatlandı. Boumal yerine erzurumspor'da oyuna mitchell donald dahil oldu. Spor toto süper lig'de 39. Spor toto süper lig'in 33. Haftasında yarın deplasmanda bb erzurumspor ile oynayacak olan fenerbahçe'de kamp kadrosu belli oldu. Sinan gümüş'ten erol bulut'a sert tepki! Fenerbahçe'nin erzurum kadrosu belli oldu. Bb erzurumspor, fenerbahçe karşısında zeminin azizliğine uğradı. Gol, pelkas'ın golünden 3 dakika sonra 45 osman çelik (büyükşehir belediye erzurumspor), dk. Üstüne bir de donmuş zemin varsa, tempolu oynamak zaten intihar gibi bir şey. 11.01.2021 17:56 | son güncelleme: Dakikasında ise erzurumspor'da bu kere gabriel obertan sakatlandı. Erzurum'daki maçta ilk yarıda iki sakatlık birden yaşandı.

Dakikasında ise erzurumspor'da bu kez gabriel obertan sakatlandı fenerbahçe erzurumspor. Saha ve zemin şartları nedeniyle iki takım istediği oyunu oynamakta zorlandı.

Posting Komentar

0 Komentar